Friday, July 3, 2015

Būsto paskolos - imti dabar ar palaukti?

Dažnai girdima, kad šiuo metu yra rekordiškai žemos būsto paskolos palūkanos. Iš tiesų, tokios žemumos tikrai stebina, tačiau sunku nuspręsti, ar verta suskubti skolintis, ar verčiau luktelėti šiek tiek ir skolintis kai šis agitavimas pabrėžiant paskolų minimalumą baigsis.
Pirmiausia, reikia suvokti, kad palūkanos greičiausiai tik kils, tad jei artimu metu planuojate apie būsto įsigijimą, dalį jo vertės finansuojant paskola iš banko ar kitos kreditą suteikiančios bendrovės - skolintis pravartu jau dabar. Taip šiek tiek sutaupysite, tačiau būtina nusiteikti, kad paskolos įmokos jau visai netolimoje ateityje gali šiek tiek pakilti. Šiuo metu yra paruošti ir šiokie tokie apribojimai, padėsiantys žmonėms išvengti galimų problemų dėl paskolų palūkanų padidėjimo.
Žvelgiant iš kitos pusės, neaišku kaip stipriai kils palūkanos, todėl jei Jūsų laisvų pajamų (tokių, kurias galėtumėte skirti paskolos įmokoms) užtenka tik esamoms įmokoms padengti, verčiau palūkėti. Pakilus palūkanoms vos vienu procentu įmoka gali padidėti net apie 15 procentų, tad jei mokate kas mėnesį 380 eurų, galite mokėti ir 430 ar dar daugiau, skirtumas siekia 50 eurų. Nors iš pirmo žvilgsnio tai ir nėra labai daug, suma pasijaučia.

1 comment:

  1. Sveiki, aš esu ponia Jane Alison, privati paskola skolintojas, kuris suteikia gyvenimo laiko alternatyviąsias paskolas. Ar jums reikia skubiai paskolą išvalyti savo skolas ar jums reikia kapitalo paskolą pagerinti savo verslą? jūs atmetė bankų ir kitų finansų įstaigų? Ar jums reikia paskolos ar konsolidavimo paskolą? ieškoti ne daugiau, nes mes esame čia, kad visas savo finansines problemas praeities dalykas. Mes paskolų fondus dėmesį į privatiems asmenims, kuriems reikia finansinės paramos, kurie turi bloga kredito ar reikia pinigų apmokėti sąskaitas, investuoti į verslą esant 2% norma. Noriu naudoti šią laikmeną Jums pranešti, kad mes teikiame patikimą ir gavėjo pagalbą ir bus pasirengę pasiūlyti Jums paskolą. Taigi Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: (saintloans@hotmail.com)

    ReplyDelete