Monday, June 6, 2016

Mogo LT siūlo automobilių lizingą net ir verslui!

Mogo LT - jau ne tik paskolos už automobilį ar automobilių lizingas privatiems, bet taip pat ir pasiūlymai įmonėms, norinčioms atnaujinti savo automobilių parką ar pritrūkusioms lėšų veiklos plėtrai, vykdymui. Tai puiki galimybė naujam verslui ar ne itin palankią finansinę istoriją turinčioms įmonėms.
Kaip ir privatiems, verslui Mogo LT siūlo panašias sąlygas, galioja atitinkami reikalavimai transporto priemonės finansavimo sumai (iki 90 proc. transporto priemonės vertės). Visgi verta atkreipti dėmesį į bendrovės keliamą reikalavimą įmonės paskolą ar lizingą laiduoti vadovui ar įmonės akcininkui. Dėl šios priežasties įmonei tapus nemokia su problemomis gali susidurti ir laiduotojas, tad ši paslauga labiau tinkama ne stambiam verslui, o individualioms įmonėms, mažosioms bendrijoms ar šeimos bendrovėms.
Gana lanksčios Mogo LT bendrovės sąlygos skolintis perkant automobilį ar jį įkeisti norint gauti vartojimo kreditą vilioja geresnio gyvenimo siekiančius asmenis, tačiau dažnai neįvertinami įsipareigojimai. Kasmėnesinė įmoka už apynaujį automobilį gali būti didesnė nei veiklos nuomos mokestis, nors pastarasis variantas įmonėms galbūt netgi geresnis: nereikalingas pradinis įnašas, nereikia rūpintis draudimu, automobilio remontu ir kt. Tad verta apskaičiuoti, kuris variantas Jums yra finansiškai naudingesnis. Skirkite laiko deramam įvertinimui, tačiau jei žinote, kad automobilio nuoma Jums neapsimoka ar yra per brangi (aktualu nesant poreikiui įsigyti visai naują automobilį), o bankai parodo duris - Mogo yra geras pasirinkimas, išeitis siekiant toliau vykdyti savo veiklą sėkmingai.

1 comment:

  1. Na, nežinau, man ganėtinai keistos tos paskolos įkeičiant automobilį... Daug paprasčiau kai yra kreditai iki 10000 internetu, galima pasiimti geresnį naudotą automobilį ir nesukti sau galvos su įkeitinėjimais.

    ReplyDelete